måndag 18 mars 2013

PÅSKÄGG


Igår hade vi en sjukis här hemma, i morse blev de två. Nellie vaknade med feber och har sovit nästan hela dagen. Helst i min famn. Nova ligger fortfarande i sängen med nästan 40 graders feber och orkar knappt att äta eller ens ta sig upp... Själv har jag fått lite hosta.


Det närmar sig påsk och nästa vecka är det påsklov! Jag som hade tänkt att påskpynta lite här hemma och hänga ut våra färgglada påskägg i ett av träden i trädgården... Men det är full storm ute och det väntas bli snöstorm mot kvällen... Det är till och med klass 2 varning. Jag såg nyss grannens soptunna vältas och ur flyger en full soppåse i all världens fart nedför gatan... Hoppas att ingen kom gående där inte... Så äggen får ligga inne tills vädret blivit bättre så att de inte blåser sin väg.


 Sedan Nova var liten har vi hjälpts åt med att hänga upp äggen i trädet, så jag väntar tills hon blivit kry igen. Som tradition varje påsk brukar vi gömma påskägg som barnen fått leta efter i trädgården. Och leta efter påskägg kan man aldrig bli för stor för! :) Hm... vad ska man hitta på för något att fylla dem med i år...!? 

Cessan



3 kommentarer:

  1. Så fina påsk ägg :)

    Ha en fin lördag!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lisa!! :) Här hemma hoppas vi på att denna lördagen snart är över... Hel däckade av virus... Hosta, halsont och feber :(

      Hoppas att du får en underbar lördag i allafall :)

      Kram Cessan ❤

      Radera
  2. Vad fina bilder.

    Har en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse. Avslutas 27/4. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

    SvaraRadera