söndag 9 december 2012

Flickrum make over!

Nova berättade för mig att hon vill göra om på sitt rum. Hon vill inte längre ha ett barnrum, utan ett RIKTIGT flickrum! Ett så kallat "pre teenager" rum.

Det är inte utan att det känns lite i mammahjärtat att plocka undan dockor, dockvagn, utklädningskläder, söta serviser, barnmöbler och andra fina leksaker... Som tur är fick Barbie & co stanna kvar! ;) Mest känns det nog för nu min lilla 7-åring börjar bli stor... Var blir tiden av!?


I somras gjorde vi om på storebrödernas rum och dom rensade undan massor. Nova skulle givetvis göra likadant och tog bort leksaker som hon inte längre lekte med. Vissa saker sparades till lillasyster och några väl använda saker åkte till tippen. Så processen har ju ändå pågått ett par månader...


Vi började med steg nummer ett -RENSA! Viket egentligen är kanon så här innan jul då det finns plats för nya saker på rummet och inte bara fylls på.

Hela eftermiddagen till sent på kvällen i går, sorterade jag och Nova bland leksaker, pyssel och papper och flyttade runt möblerna. Bästa sättet för att se vad som finns och vad som behövs. Nu ska det fixas en ny förvaringsmöbel till TV:n och lite bra förvaring till allt pyssel och framförallt ska vi hitta det roligaste piffet som gör den stora förändringen -nya sängkläder, överkast och snygga kuddfodral med bling bling!! :)

Cessan




1 kommentar: