fredag 3 maj 2013

VÅREN ÄR HÄR! ...OCH JAG MED IGEN!


Nu var det på tok för länge sedan som jag bloggade! En rejäl släng av influensan sänkte nästan hela vår familj under ett par veckor och med den försvann orken och inspirationen... Men vad är väl mer uppiggande och inspirerande än när solen skiner, temperaturen stiger, naturen knoppas och det är VÅR!! Äntligen!!
 
 
Idag kom kommunens gatubil och sopade bort all grus från gatorna och Nova var inte sen med att hoppa i rullorna och susa ner för gatan direkt när hon kom hem från skolan.
 
Nellie stod och hejade på storasyster och ropade "JA" och vinkade. Ett av de två ord som hon nu kan, förutom "Mamma".
 
 
Förra helgen högtryckstvättade och såpade vi altanen och flyttade ut alla utemöblerna. Så skönt med detta extra rum under vår och sommartiden. Nellie tycker att det är toppen att vara där ute. På tisdag fyller vår lilla tjej 1 år! En liten sandlåda som ska få komma på plats på altanen väntar i bland paketerna. Det blir säkert en skojjig aktivitet i sommar! :)
 

I Aftonbladets nya bilaga Styleroom finns det en bild från vår altan och pergola. Finns i butik mellan 30 april -  27 maj. Fler bilder finns på  Styleroom.se
 
 
Och på tal om butik så måste jag fixa lite matshopping på Maxi inför helgen. Vi hörs!
 
 
Trevlig fredag! :)
 

 Cessan  

2 kommentarer:

  1. woho...vad kul att du bloggar igen!!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sån tur att jag fick lite push av dig söta Lisa!! :) Och från fler som frågat om alltt bra med oss, gulligt!!)

      Kram ❤

      Radera