onsdag 6 februari 2013

I KALENDERN DENNA DAG...


Jag har sagt det förut... men det är inte klokt vad dagarna bara susar i väg! 

När man bokar in annat i kalendern och ska klämma in de vanliga rutinerna med familjen kommer visst lite annat i hemmet efter lite... 

I förmiddags åkte jag till Barnmottagningen med Nellie för läkarbesök. Hennes längd och viktkurva börjar se bättre ut. Äntligen går hon upp i vikt och växer! Det verkar mest troligt att det är är allergi mot komjölksprotein och majsprotein. Nya allergitester ska tas igen om några månader. 

Nellie och jag har nyligen promenerat och hämtat hem från skolan. Vi tog vår eftermiddagsfika och mumsade på sockerbullarna som vi bakade igår. 


Nellie satt och lekte med en slickepott och bakmått medan det knådades deg :)


Efter fikan fick det bli en liten tur till akuten med Nellie. Hon slog munnen i golvet och blödde rejält... Ändå hade hon en vadderad lekhjälm på huvudet... Inget behövdes sys tack och lov. 
Nu har hon värsta fläskläppen stackaren :( 
I kväll ska jag till frissan och fräscha till topparna lite. Det har gått alldeles för lång tid mellan klippningarna denna gång. Det ska bli riktigt skönt med lite egentid hos frissan, läsa lite skvallertidning och luta sig tillbaka och bli ompysslad en stund :)


Cessan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar