fredag 11 januari 2013

GOSIS


Det händer i bland att man blir så där förälskad i vissa saker och den här söta mjukisen från Moulin Roty fick äntligen följa med oss hem och flytta in hos Nellie <3 

Normalt sett denna tiden på året brukar jag sitta och planera och skissa på trädgården och vårens och sommarens projekt. Det har kommit lite efter... Några större planer kommer det inte att bli i år, förutom ett staket och grind så att vi inte har en liten bebis på rymmen. Nova var nämligen expert på att gå på egen upptäcksfärd och hälsade på hos grannarna. Minns speciellt en gång då hon kan ha varit runt 3 år och helt plötsligt var borta! Vi letade och ropade på henne och fick tillsist gå och ringa på hos våra grannar. Och jo visst! Där satt hon i soffan i grannens uterum med deras tonårsdotter och läste skvallertidning!! Haha... Vilken syn! Dom hade frågat om mamma och pappa visste om att hon var hos dem och givetvis nickade hon och sa ja!! Lite kul så här i efterhand, men i stundens allvar blev man ju vettskrämd!

Det är inte alls säkert att lilla Nellie får lika stort socialt behov och blir lika våglig som sin storasyster, men staket och grind känns som ett måste om vi ska få lite lugn och ro i sommar. Kanske vi har en gående ettåring då!?




Dagens Nellie i mjukaste mysiskläderna och coola strumporna från Imps & Elfs.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar