onsdag 2 januari 2013

Happy new year!!


Det nya året är här!! Hela 2013 ligger framför oss med en himla massa nya händelser. Det känns som att detta kommer att bli ett riktigt bra år!!

Julen har åkt ut och vi har tagit in våren. Finns det något mer ljuvligt som att sätta härligt krispiga tulpaner i vas på bordet!? Vårkänslor ❤ ...Mitt i vintern... Bara tanken på att vi närmar oss vår blir man extra glad av. Och solen sken så vackert i eftermiddags :)

Dessa vackra fick jag av svärmor & svärfar på nyårsafton :)
Julpyntet plockades undan igår och julgranen packades ner i dess kartong igen. Julmyset är over and out och fulländat för denna gång och faktiskt så är det lite skönt att slippa se julpyntet på ett x antal månader. Lite tomt känns det utan julgranen och julstjärnorna i fönstren är det dock... Men med lite nya fräscha växter blir hemmet snart lite mer mysigt och harmoniskt igen.

Under hela jul och nyår har vi tagit långa sovmorgnar, även lilla bebisen. Vilket resulterar i att hon kommit i helt fel tidsrytm...

Vi tog en liten tur till Emporia i kväll och vad är väl mer sövande för en liten bebis än en biltur!? En liten tupplur både på dit och hemresan. Så nu har vi en pigg liten tjej som INTE vill sova...

Lille katt..

Storasyster var så snäll och satte sig med lillasyster för att ha en liten mysig sångstund med med den fina sångpåsen från Oskar & Ellen som hon fick i julklapp.

Vad har du för kul där i påsen storasyster!?

Om mindre än en vecka är jullovet över och skolan börjar igen. Tills dess måste vi återgå till de vanliga rutinerna och tiderna.



Bä bä vita lamm...

Nu sover denna lilla donnan sött i sin säng... Zzzz...  

 

Önskar Dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR & en UNDERBAR FORTSÄTTNING

på det nya året!!

Cessan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar