onsdag 14 november 2012

Bling bling

Då har även den näst minsta familjemedlemmen kommit in i iphonens värld...
Ett godnatt sms pep till på min mobil igår kväll, lika så ett "Godmorgon min bästa mammis❤"  i morse
Nova fick pappas gamla mobil och ett abonnemang för barn. Fullständig lycka! :) Hon hade full koll på var det fanns coola mobilskal att pimpa telefonen med. Så med sina egna sparpengar köpte hon både bling bling skal och rosa hörlurar på TGR.

Nova har haft en annan mobil med kontantkort i snart ett år och det har verkligen varit guld värt! Speciellt när vi nu har en liten bebis och slipper bege oss ut för att leta på lekplatser och hos kompisar när vi vill henne något. I stället har vi ringt hem henne när maten varit klar eller det har varit dags att komma hem. Och hon har meddelat om hon gått hem till någon annan kompis eller ringt då hon som en gång i somras trillat på cykeln och slagit sig...
Nu lyssnas det däremot på musik och hon vill utmana mig i Ruzzle och jag får massor av gulliga sms.

...Det dröjer dock ett par år tills den allra minsta familjemedlemmen också får ha en egen mobil. Än så länge nöjer hon sig med att hjälpa mamma i tvättstugan! :)

Cessan

3 kommentarer:

  1. Det är ett ständigt tjat på Patricia att hon också vill ha Iphone. Mamma får inte behålla sin när hon är hemma. När man väl ska ha sin telefon är batteriet nästan slut :) Underbara barn :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... Känner igen det där! :) Och det är inte klokt vad de små lär sig fort!! Till och med så att man fått fråga hur man gör vissa saker på telefonen :O

      Radera