måndag 19 november 2012

Emporia


Svisch! Så var det måndag igen! Helgen har gått så fort...
Vi och tydligen ALLA andra tog ett besök på nya stora köpcentrat Emporia igår. För det var så mycket folk att man faktiskt trängdes på den enorma gallerian! Super trendigt och påtänkt bygge med en massa kul idéer. Allt från bemannad garderob där man kan hänga in ytterkläderna, laddstationer där man kan ladda mobilen, familjelounger, amningsrum, och leköar för barnen, eller varför inte boka in en personal shopper!?

Det var på tok för mycket folk för att man skulle känna för att strosa runt i alla kul butiker. Men vi besökte den engelska leksaksbutiken Hamleys. Nova gick runt och tittade och pekade ut alla fina saker som hon kan tänka sig att önska i julklapp. Det var även flera olika bord där de stod i butiken där de demonstrerade lite kul produkter så som bodyglitter tatueringar och nagellackskit med schabloner. Och det stod högt på önskelistan!!
 
 
Jag som börjat med julklapparna i god tid tycker att det är lite svårt att vänta ända till julafton med vissa klappar man hittat till barnen... Så här såg dom ut i TV-soffan i lördags!
 
Till och med tonåringarna kunde ställa upp på en bild med lillasyster i sina nya jumpsuits!! ;)
 

Cessan

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tur att vi inte var med på bilden allihopa i våra Teletubbies dräkter! ;)

      Radera