lördag 3 november 2012

Time out!

I morse tog lilla bebisen sovmorgon och lät sin mamma och pappa få en välbehövlig extra timme att snusa vidare i sängen :) Därefter tog vi långfrukost och bestämde oss för att bara ta det lugnt hela lördagen!! Inte göra någonting!! ...Mer än det vardagliga då, som man aldrig kommer ifrån. Däremot inga stora projekt som man gärna drar igång på helgen med alla såna saker som skjutits upp under veckan. Jag är annars expert på att skriva att-göra-listor eller kommer ständigt på nya idéer till hemmet eller trädgården.

Men idag, då tog vi en time out! Så himla skönt att göra det ibland. Bara få lov att vara och göra ingenting! Men ju mindre man gör, desto slöare blir man...

Nellie provade välling för första gången idag. Hon tyckte till en början att det var lite konstigt med nappflaskan. Men till sist drack hon nästan hela smakportionen och verkade tycka att det var gott!

Nu ska jag fortsätta slöa i TV-soffan och göra absolut ingenting! Kolla på någon bra film eller spela några rundor Ruzzle och äta lite mer godis kanske... ;)

Cessan



4 kommentarer:

  1. Å vad det är skönt med såna dagar! Så välbehövliga! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Cissi, visst är det! Dom dagarna är något sällsynta, så det gäller att njuta! :)

      Kram Cessan <3

      Radera
  2. Gud så skönt att göra ingenting, men som du säger blir man ju bara ännu mer slö då, men skönt att få vara det ibland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man borde nästan unna sig en dag i månaden åt att göra ingenting! Eller varför inte infira en ny dag i almamackan!? Det finns ju både Alla hjärtans dag, Kanelbullens dag och hur många andra dagar... Så varför inte en "slö dag"!? ;)

      Kram Cessan <3

      Radera