måndag 17 september 2012

På barnvagnspromenad

Då är det väl snart är det väl dags att plocka fram strumporna igen! Det tar lite emot... Jag har inte använt strumpor sedan maj månad.
Men det kändes lite kallt om fötterna då jag var på barnvagnspromenad med min kusin Jonna och hennes lille gosse Gabriel i förmiddags. Det är så himla kul att vi fått barn nästan samtidigt, det skiljer bara 23 dagar på nästkusinerna.

Det blev två och en halv timmes promenad med massor av prat. Vi har alltid mängder att prata om och tiden bara flyger iväg! Det blev en liten sväng inom stan. Vi gick och kollade lite barnkläder. Det är lite svårt att bara titta... så det blev en liten påse från H&M med hem ;)

Gabriel hade en blå söt liten  mini maraccas, som han var så förtjust i! Det fanns fler kvar på TGR, så Nellie fick en röd! :)

Gabriel
Nellie
Faktiskt känner jag lite träningsvärk i benen efter långrundan. Promenader gör susen för att bli av med gravidkilona. Jag har ett antal kvar, men dom försvinner väl så småningom...
Det tar ju nio månader att gå upp och minst lika många att gå ner.

Så länge Nellie ammas blir det inga mirakeldieter här inte! Flygvärdinnedieten, Ryska Rymddieten, Popcornsdieten, Skinny Bitch Dieten och allt vad det heter, lägger jag inte ner någon tid åt nu. Det får bli fler trevliga promenader i stället!

För visst borde väl förbränningen öka om man pratar samtidigt som man promenerar!? ;)

Nästkusinerna <3


Cessan








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar