lördag 29 september 2012

På höga klackar

Pust! Nu har jag landat en liten stund i soffan efter dammsugning och är helt slut efter operation övertalning... Hur lätt är det att övertala en beslutsam sjuåring att det inte är det bästa valet med klackskor i skolan. För då kan man ju inte springa, hoppa hopprep, sparka boll eller leka med de andra barnen. Till svar fick jag att "man kan ju sitta på en bänk eller gå runt och titta!". Haha... Hmm, ja... hur kul är det!? Bara för att gå i ett par skor med klackar och som låter!

Det blev en sväng till Skopunkten idag. Efter mängder med provade skor, mätningar, svett och tårar så blev det skorna som mamma & pappa valde till sist... Utan klack!

Dom skorna vi valt gillade hon absolut iINTE! Men då vi satte oss i bilen till Burger King åkte ett par av kängorna på trots allt. Väl hemma och förhoppningsvis med insikten om att man får vänta med klackar ett par år, många år, och att pappa betalar ett par snygga pumps när hon är arton år, så var kanske inte skorna så dumma ändå! ;)

Så bortskämd jag blivit med nätshopping! Det är himla mycket lättare att sitta i tv-soffan och klicka runt i olika nätshoppar. Man slipper springa runt och leta, trängas med andra, oftast får man produkter i orginalförpackning som ingen annan provat och allra bäst för tillfället är ju helt klart att kunna amma bebisen när hon känner sig hungrig.

Igår fick Nellie sin första smakportion! Banangröt :) Och hon gillade det! Hon till och med hjälpte till med händerna för att få in skeden i munnen.

Hon börjar bli större hon med och vips så står hon också där i skobutiken med tårar i ögonen och längtar efter ett par klackskor!

Njut av din lördag!

Cessan





2 kommentarer:

  1. Haha..!! Söta lilla Nova!! Men skorna/ stövlarna blev ju jätte fina!! Det bästa var ju att Alice hade ett par lika dana..,)!
    Tack fina ni för idag! Verkligen super kul!!

    Ha det super bra vännen!!
    Kramis <3
    / Louice

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, dom blev till och med så bra att ena paret stod brevid sängen när hon gick och lade sig! Haha... ;)Har vi lyckats köpa likadana!?
      Tack själv fina du! Jätte mysigt!!!

      Vi får ses snart igen!

      Kramar <3

      Radera