måndag 29 oktober 2012

Höstlovet har börjat



Förvaring är A och O! Det enklaste sättet att hålla ordning och reda och koll på saker. Jag blev så nöjd med hängförvaringen som jag hittade från Färg & Form till babyrummet. Med en liten bebis är det lättare att ha ytterplaggen nära till hands inte så långt från skötbordet där vi ändå tar på kläderna innan vi går ut. Så äntligen fick vi satt upp förvaringen på väggen till små tossor, vantar och mössor.
 
På tal om förvaring... Hur fina är inte dessa förvaringshusen från Rice!



Ett sånt här litet hus hade gärna fått flytta in hos oss

 


I förmiddags åkte vi på den årliga kontrollen på Barnmottagningen för att följa upp Novas allergi mot komjölksprotein. Vi har en helt underbar läkare som vi går till! Novas längd och vikt kollas, hon undersöks och vi diskuterar om kosten.

Lycka är det att få välja ur läkarens belöningslåda. Idag blev det en ring och tatuering, väl värt besöket tyckte Nova :)

Förhoppningsvis växer allergin bort med åren och det har blivit bättre än vad det varit tidigare. Tråkigt nog befarar vi att lillasyster har samma allergi... Imorgon är det hennes tur att gå till doktor Karin.
Lilla hjärtat fick själv trycka på knappen för att hissas upp på britsen <3
Allergier har ju funnits i många år, men det är mer uppmärksammat nu tycker jag, och det är ju bra! Till och med på inbjudningskort till kalas står det oftast att man ska meddela vid eventuell allergi.

Vi har suttit inne och pysslat och myst hela dagen när det blåst och regnat ute. Riktigt skönt att ta det lite lugnt nu när det är höstlov. Ingen skola att skynda till om morgonen, bara en massa läkarbesök... ;)

Cessan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar