måndag 15 oktober 2012

Life is sweet

I morse blev det lite stressigt! 

Nellie som vanligtvis vaknar innan klockan sju sov så gott fram till åtta, då vi var tvungna att bege oss med snabba steg till skolan. Jag hade inget val mer än att klä på henne ytterkläderna och stoppa ner i vagnen.

När vi väl kommit ut och gått en bit, så var det osköna trådar inuti Novas vantar och det är ju inte skönt. Så hem och byta till ett annat par... Vi lämnade huset än en gång och kom inte många meter förrän det började regna. Hem igen för att hämta regnskyddet till vagnen, för det hade jag hängt på tork sedan sist vi var ute i regn. Skynda, skynda... Powerwalk till skolan... Nova kom någon minut försent... Morgonen är så inrutad att varje liten minut spelar roll!

 
Idag provade Nellie att sitta en liten stund på sin lekmatta med ammningskudden som stöd bakom ryggen och på sidan. Det gick riktigt bra och hon tyckte att det var kul att titta och smaka lite på sina leksaker.
 
Fem månader och en vecka... Lillan börjar bli stor. Hon fick också provsmaka potatis och majs för första gången och verkade tycka att det var gott! :) Men bäst av allt är att dricka vatten ur sin nappflaska <3
 
For my sweets
Jag hämtade Nova på skolan med bil och vi körde till affären för att handla lite att fylla på i kylen med. Godisburkarna i köket stod där tomma och behövdes också fyllas på lite... Om inte annat så ser det ju lite trevligt ut ;) 
 
Och jag äter bara godis på lördagarna! Nu när man är mammmaledig har man ju liksom ingen vidare koll på veckodagarna... Så varje dag är väl... lördag!? ;)
 
Det är inte ofta numer som jag ser färdigt TV-programmen om kvällarna. Men så är det väl med en liten bebis i huset... Och den där mobilen. För oj, vad man kan bli beroende av den där iPhonen! Hur har man klarat sig utan den tidigare!?
 
Ikväll fick jag i allafall kollat på "Ensam mamma söker". Hela programmet! Utan att kolla mejl, läsa bloggar, spela, surfa och googla ;)
 
...Hrm... Det höll ju i sig tills nu ;)
 
 
 

Cessan

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar