torsdag 18 oktober 2012

Post-it

Om... Man kanske skulle ta tag i det där med träning!? ...Skriver jag och stoppar in en bit Marbou choklad i munnen... Jag är hopplös...haha :)

Det vore ju lite förnämligt att bli av med dom där gravidkilona, så att kläderna sitter lite bättre. Två kilo kvar till min vanliga vikt. Men allra helst ska ytterligare några av mina trivselkilo vara ett minne blott nästa sommar, så att jag slipper att ligga i vassen om vi tar en tur till stranden.

Jag ser inte ut som en Victorias Secret Angel... I wish!
Hur jag ser ut visas längre ner...
Haha... skoja bara! Nej, det ska jag bespara er ;)
Allt handlar ju egentligen om välmående och den egna känslan när jeansen åker på. Visserligen passar dom igen, men trycker liksom ut lite volanger på sidorna...
Efter mina andra två barn har jag kommit hyfsat i form efter ett år. Så jag har sju månader till på mig... Kanske är det svårare nu när jag blivit ett par år äldre. Kroppen återhämtar sig kanske inte lika fort, ...eller aldrig!?
För att bli lite mer slimmad krävs men ju lite träning. Inga genvägar, bara bra mat och träning. Låta bli Marabou chokladen alltså! ;)

Flowin matta
Hur som helst, så har vi faktiskt införskaffat en Flowin matta som var tänkt att jag skulle börja bli lite aktiv med.

Än så länge har jag inte tittat så mycket närmre på den. Den har kommit så långt att jag tagit fram den och ställt i hallen, kanske det ger mig lite träningsfeeling!?


Får jag spela på ajpäden snela <3
Min dotter har börjat liksom jag att skriva "kom ihåg" och "att göra listor" och små
post-it lappar! Den här skrev hon till sin pappa i går och är bara för gullig! <3
 
Så på min post-it lapp får det stå...

Cessan 


2 kommentarer:

  1. Haha.. Söta du.. Visst är dom där bruna små mumsiga rutorna UNDERBARA!! Vem kan leva utan dom, och är det verkligen värt det?!!

    Du är ju snart nere i din målvikt, grattis till dig kan jag ju då säga..! Själv kommer jag ALDRIG ner i min vikt som jag hade innan trollen <3 !

    Vilken UNDERBART söt liten lapp som Nova skrev till pappa..!! Söta lilla Nova!

    Hoppas att ni får en riktigt härlig dag, och du.. Den där "tiden" är knappt lönt att försöka hinna med.. Det kvittar ju hur mycket tid man har på sig, så är man ändå alltid ute i sista minuten!

    Kram fina du <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så Louice...då har du & jag kommit fram till följande:

      "HELLRE EN RUTA I MUNNEN ÄN SEX RUTOR PÅ MAGEN"...Hihi ;)

      Du som är så smal!Inte behöver du ens tänka på att gå ner ett gram! ...HUR smal var du då INNAN trollen!? DU kan äta Marabou choklad med GOTT samvete! :)

      Kram tillbaks fina <3

      Radera